Wie schrijft hier?

Mijn motto is om het goed te doen, en niet te haasten in iets. Ik houd rekening met het hele proces, de kosten en de stijl van de jurk, van ontwerp tot levering tot draagbaarheid. Deze blog is een weerspiegeling van deze filosofie. Ik sta open voor feedback, dus als je iets wat je hier ziet leuk vindt, laat dan een reactie achter. Het zou veel betekenen als je dat deed.

Fenna, ik ben trots om aan te kondigen dat het tweede deel van onze Lace Wedding Dresses serie is nu beschikbaar. Er is een overvloed aan Lace jurken te koop bij een aantal winkels, maar ik heb samen deze collectie om de beste Lace trouwjurken die ik heb gezien te koop. Ik ben momenteel bezig met een derde collectie, maar ik wil de nieuwe collectie zo snel mogelijk klaar hebben. Ik kijk uit naar uw gedachten over de nieuwe collectie. U reageren in de review sectie hieronder, of op deze blogpost of de Facebook-pagina van de blog.

Mijn Ebook, die heet 'Lace Clothes' is ook beschikbaar op mijn blog.

Vraag me gerust om vragen, commentaar en/of suggestie. Gelieve ook voel je vrij om dit bericht te delen met je vrienden op sociale media. Als u op zoek bent naar een linnen jurk te dragen voor uw speciale dag, ik denk dat je het hier vinden. Als u een bruid die wil leren hoe linnen jurken te dragen, kijk dan op mijn andere blog, waar ik je laten zien hoe je een aantal van de best uitziende linnen jurken die je ooit hebt gezien te maken. Deze blog is een werk van liefde. Mijn liefde voor linnen is precies dat, mijn liefde voor het. Het is een alledaags iets voor mij. Ik hou van alle kleine details die zo leuk zijn te zien. Mijn favoriete linnen jurk is degene die ik zie in een paar plaatsen rond het internet: Een mooie vintage look die is een beetje meer verfijnd dan een standaard trouwjurk. Het kleurenpalet is prachtig.

Mijn vader vertelde me altijd dat een jurk is alleen zo mooi als de persoon die het draagt. Nou, ik denk dat hij gelijk had, want de linnen jurk die ik vorig jaar maakte voor mijn bruiloft was net zo mooi als mijn vader me vertelde dat het zou zijn.

Ik heb met mijn vader gewerkt en we hebben eindelijk een klein naaiproject bedacht om me te helpen mijn trouwjurk af te maken. Het idee van dit project is eenvoudig, het draait allemaal om de mogelijkheid om de schoonheid van de stof te zien en hoe het zijn vorm vasthoudt. Laten we eerst de bovenkant van de stof bedekken met de naaimachine en drukken om de stof een mooie gelijkmatige look te geven. Nu nemen we ons 1/2" elastiek en bevestigen het aan de voorkant van de stof. We gaan het elastiek wat langer maken, zodat het iets breder is dan de lengte van de jurk. Nu hebben we een beetje extra stof om mee te werken en we kunnen dat gebruiken om de halslijn te creƫren.

Ik heb veel ervaring omdat ik een professionele naaister, dus ik heb naar vele bruiloften en proms in mijn leven. Het meest interessante ding over deze blog is dat het een beetje een mix tussen mijn dagelijks leven en mijn onderzoek en schrijven.

Mijn man Nils en ik zijn in 2005 getrouwd met het bekende Nederlandse dansgezelschap Zaan van Zandt. De dans was een spectaculair succes bij het Nederlandse publiek. De koppels dansten en hadden geweldige glimlach. Een paar weken voor onze bruiloft ging ik naar mijn bruid Elisabeth in mijn geboortestad in Amsterdam. Dit was een prachtige, historische bruiloft in een kleine kerk waar alle gasten werden uitgenodigd om samen te komen. Ik stond op het punt om met haar het podium op te gaan, maar ik werd gevraagd om een korte toespraak te houden. Nadat ik dat deed, nodigde ze me uit op haar kamer, en ik was verbaasd om te zien dat zij en haar man, Richard, een speciale verrassing voor mij hadden gemaakt.

Toen ik begon deze blog in 2009 was ik niet echt zeker of ik het zelf kon doen of als ik kon een partner die kon vinden. Nu ben ik de trotse eigenaar van de grootste, meest uitgebreide collectie van designer linnen jurken overal in de wereld. Maar ik moet nog steeds voor mijn mooie huisje in Amsterdam en de kinderen zorgen. Het eerste wat ik wil doen is om wat meer mooie jurken te maken. Dit is de eerste van deze jurken die ik zou willen delen. Het heet een chenille. Het is een chenille, een kleine witte, lange lijn jurk die een chenille aan de achterkant heeft, die kan worden gedragen met een rok. Het is een mooie, romantische jurk en het is ook verkrijgbaar met een hoge hals. Als je gaat worden het dragen van de chenille met een open rok, moet je dragen een hoge hals.