Kan ik linnenjurken kopen op Amazon?

Tuurlijk, go for it! Ik kan zelfs linnen jurken die zijn opgenomen in andere winkels of zelfs op ebay kopen. Ook Paraplu Frenna kan een start-up zijn. Dus, waarom de heck is het niet gemakkelijk om dezelfde jurken te vinden in Etsy, Jomast, en alle andere winkels? Dat komt omdat er een enorme marktkloof tussen de prijzen van de stoffen die zijn vermeld op Amazon en de prijzen van diezelfde stoffen in winkels die naar mijn mening net zo groot als Amazon, maar vaak voor een stuk minder. Overweeg een vergelijking van linnenjurk. Met andere woorden, zelfs als je je stof op de juiste plaats koopt, moet je nog steeds veel meer betalen dan bij Amazon.

Er is een groot verschil tussen het kopen van stoffen van Amazon en het kopen van stof uit een winkel als Jomast. Met de juiste stof, u een jurk die is zeer vleiend kopen, dat is zacht, dat ziet er geweldig uit voor u op je lichaam, en zal de perfecte aanvulling op de rest van je outfit. Met een goedkope jurk, je bent meer kans om te eindigen met een afschuwelijke, slordig, vn-comfortabele jurk die ziet er verschrikkelijk op je. Het ding is, u altijd veranderen van de stof in de rug als je niet tevreden bent met het. Ik ga praten over hoe je je stof te veranderen voor een vrij goede prijs. Ik zal gaan over waarom je nodig hebt om dit te doen, en dan ga ik je vertellen over een aantal manieren om goedkope, kwaliteit stof te krijgen in een enorme verscheidenheid aan kleuren en stoffen. Eerst moeten we een beetje leren over waarom een jurk een stof moet hebben die een bepaalde kleur heeft, en dan hoe je een goedkoper alternatief krijgen. Deze jurk die ik je laat zien is een prachtige, lange mouwen, mouwloze jurk in een ivoren kleur. Als je het kledingstuk niet wilt zien, kijk dan naar de stof erop en stel je voor dat je het draagt. Ik hou van ivoor omdat het zo zacht, en ik vind het de kleur die het meest geschikt is voor deze bijzondere jurk.

Dus, om duidelijk te zijn, ik zeg niet dat je dezelfde jurk in een andere kleur krijgen, maar je een mooi uitziend alternatief krijgen voor het kledingstuk met een goedkopere stof. Als je erover nadenkt, alle stoffen die worden gebruikt worden vervaardigd in India of China en ze zijn allemaal vervaardigd met synthetische vezels die bijna nooit biologisch of natuurlijk. Dus je gaat een behoorlijk waardeloos kledingstuk hebben gemaakt van synthetische vezels. Het beste deel over deze jurk is de manier waarop de stof eruit ziet. Wat ik deed was ik probeerde een ivoren kleur die er goed uitzien op mijn jurk te vinden, dat was dicht bij een jurk die ik zou dragen op mijn trouwdag. Daarom koos ik voor de ivoren kleur. Deze jurk, net als de jurk die ik noemde in de blog eerder, is gemaakt in een zeer mooie stijl, het is niet te fancy en het heeft zeer mooie lijnen.