Hoeveel kost linnen jurken?

"Ik kan je vertellen, als je het mij vraagt, dat ze tussen de € 100 en € 200 kosten".

Ik ben heel open over mijn ervaring in het leven. Ik vind het niet erg om je te vertellen dat ik nooit rijk ben geweest en nooit veel geld heb verdiend in het leven, dus wees niet bang om me iets te vragen wat je wilt weten. Ik ben niet geïnteresseerd in het geven van u een lang antwoord, want ik zou gewoon te saai en ik wil niet om uw tijd te verspillen. Ik beloof je niet te vertellen wat ik heb geleerd van het leven en van mijn vrienden, mijn familie en mijn werk. Ik werk al met mijn ouders sinds ik 18 was. Ze wilden altijd dat ik mijn eigen kleren zou maken en ik wilde altijd al mijn eigen naaimachine hebben. Mijn moeder was altijd zo druk op school, dat ze geen tijd had om te naaien. Dus mijn moeder gaf me een naaimachine als een geschenk en ik begon te leren hoe te naaien toen ik 8 of 9 jaar oud was. Toen mijn moeder besloot om te gaan op een reis in de zomer maakte ik haar een spijkerbroek voor haar. De jeans zijn gemaakt door mijn neef, die kleermaker was. Kan ik linnenjurken kopen op Amazon? Ik herinner me dat mijn neef was erg aardig voor mijn moeder en echt hielp haar wennen aan naaien. Hij gaf haar ook veel advies. Ik was vroeger erg aardig tegen mijn oom en tante, die me leerden hoe ik mijn eigen naaimachines moest maken.

Hoe kwamen je vader en moeder achter de blog? Hebben ze het je verteld? Zo ja, hoe zijn ze erachter komen? Hoe reageerden ze? Wanneer ben je voor het eerst begonnen met het uitvoeren van de blog? Mijn vader hoorde voor het eerst over mij op een Facebook-pagina van een paar vrienden van hem. Hij was zeer geïnteresseerd en was erg blij dat ik een blogger ben. Mijn moeder was ook een blogger en ze deelde ook haar gedachten over het maken en verkopen van linnen jurken op haar pagina. Ik begon te bloggen in het begin van mei van dit jaar. Bekijk de linnenjurk vergelijk review. Ik was verrast om te zien hoeveel mensen wilden mijn stof te kopen. Ik besloot om mijn bloggen voort te zetten en ik ben erg trots op mijn werk.