Hoe we geld verdienen

Affiliate links zijn niet bedoeld voor reclame. Ze zijn voor het delen van links. Wanneer uw bedrijf berichten een affiliate link die u al hebt ingestemd met de link te delen met uw klanten. Voor ons gelden dezelfde regels.

We beweren niet dat we reclame maken voor een product dat u kopen. We bieden geen productreviews of een 'how to's' om je artikelen te krijgen. Als u wilt lezen een "deskundige mening" over iets wat je al hebt geprobeerd, dat is oke. Verwacht echter niet dat we het bieden. We beoordelen of onderschrijven geen producten. We linken er gewoon naar voor uw informatie. Dit betekent dat u mogelijk niet dezelfde producten of diensten van ons ontvangt. Als u geïnteresseerd bent in het vinden van iets op onze site, klik dan hier. De productreviews worden gedaan door onze eigen medewerkers en we ontvangen een commissie als u koopt via een verwijzingslink. U ons ook vinden op Facebook en Twitter.

Je betaalt niet meer dan andere leden, maar we krijgen wel commissie als je iets koopt.

Als u onze e-mail nieuwsbrief wilt ontvangen en de laatste artikelen over hoe zich te ontdoen van kleding zo snel mogelijk te ontvangen, doe ons nu! Het is gratis! Meld je aan voor onze e-mail. We hopen dat je van linnen jurken zult houden. Om ze snel kwijt te raken, moet je een aantal tips gebruiken die we de afgelopen jaren in ons bedrijf hebben geleerd. Hier zijn de top 5 tips: Allereerst, als je koopt een kledingstuk dat je weet te worden gemaakt van linnen, altijd gebruik maken van het label "linnen". We hebben het niet over stof die je alleen in de winkel ziet. Je moet het label zorgvuldig te lezen, zodat u ervoor zorgen dat de items die je op het punt staat te kopen zijn gemaakt van linnen. Ten tweede, probeer de items gemaakt met linnen te kopen, dat zal je ervan weerhouden te teleurgesteld te zijn wanneer het item niet is gemaakt van linnen. Ten derde, wees voorzichtig met het type linnen dat u gebruikt.