Hoe te testen

We willen zo eerlijk mogelijk zijn voor zowel onze kopers als onze verkopers om de hoogste kwaliteit informatie te verstrekken, en we zullen ons uiterste best doen om ons einde van ons koopje te handhaven. Ik ben blij om te zeggen dat we onlangs een aantal goede rendementen op de jurken die we hebben gekocht! Hier zijn enkele van de beste recente rendementen die we hebben gezien op onze site:

"Je hebt een nieuwe jurk en je jurk ziet er geweldig uit! Uw verkoper heeft een mooie jurk op de foto. Echter, de jurk die ze verkocht ons is niet degene die je besteld, ze verkocht de jurk met een kleine wijziging aan. We hebben het gisteren ontvangen. We zijn erg onder de indruk van het! Ik zou zeker aanraden deze verkoper en de jurk die ze heeft vermeld, ze echt maakte de jurk ziet er geweldig uit.

We willen inhoud maken die door iedereen kan worden vertrouwd, en met dat doel in het achterhoofd hebben we er een regel van gemaakt om alleen beoordelingen en afbeeldingen te plaatsen op de officiële Instagram-accounts van de merken die we behandelen. We willen niet dat de Instagrams onze enige bron van inhoud zijn - we willen ook onze mening met u delen. Dus heb niet het gevoel dat je ons Instagram-account moet volgen, maar overweeg ze wel te ondersteunen.

Hier is wat we zoeken als we kijken om te herzien. 1) Kwaliteit 2) Stijl 3) Fashion 4) Beschikbaarheid 5) Product 6) Maat 7) Zorg 8) Klantenservice 9) Productreview 1. Kwaliteit Er is meer nodig dan alleen een foto van je outfit om de kwaliteit ervan nauwkeurig te kunnen beoordelen. Een paar woorden uitleg over ons proces. Voordat we een product kunnen bekijken, vragen we het volgende: a) Een beschrijving van het artikel van de persoon die het heeft gekocht.

Te vaak weten mensen niet wat ze kopen of begrijpen ze niet wat ze kopen. In deze blog proberen we te onderwijzen over wat te zoeken bij het winkelen voor linnen jurken. We geloven niet in het gooien van goed geld na slecht. Dus, als je op zoek bent naar een jurk, niet krijgen opgehangen aan de metingen. U vaak een nauwkeurige schatting van de verkoper als je het geduld hebt om te lezen door de metingen. We hebben veel plezier met de stof en het weefsel van de jurk en hoe je meer dimensie toevoegen aan de jurk. We zullen zelfs je jurk eruit laten zien als een kleine jurk. We laten je zien hoe je een eenvoudige kanten jurk maakt van een katoen- of linnenstof. Voor meer informatie over wat er betrokken is bij het ontwerpen en maken van een jurk hebben we een online winkel op Etsy en een in-store winkel in het winkelcentrum. En we beantwoorden graag vragen over het ontwerpen en maken van een jurk online of telefonisch. Lees hier onze blog om een idee te krijgen waar we over gaan.

Op het eerste gezicht, een ontwerper label is een vrij big deal. De constructie van de stof en de snit en afwerking zijn vaak de belangrijkste eigenschappen voor een goede look, maar hoeveel factoren heb je factor in bij het kiezen van een jurk? En hoe zien die factoren eruit als je een jurk kiest, zoals hoe het past, de kleur, de vorm, hoeveel lagen het heeft en hoeveel je het wilt dragen? Het antwoord op al die vragen kan echt bepalen of je een jurk die je wilt vinden, maar dat is niet het enige om te overwegen bij het winkelen voor een nieuw stuk. Wat je kiest om te dragen kan de manier waarop je het stuk ziet veranderen, en de manier waarop je erover denkt. Je zou er met andere ogen naar kunnen kijken, erover nadenken, iets anders voelen, of zelfs helemaal niet.

Je ziet misschien geen bepaalde stijl op deze blog, maar als je ons volgt op Twitter of Instagram of Facebook dan zul je het waarschijnlijk zien in een bericht op die blog! En zelfs als je een bepaald merk niet ziet op deze blog, zul je het zeker zien op onze Facebook, Twitter of Instagram. In feite, als je van deze blog, volg ons en je zult in staat zijn om op de hoogte van nieuwe berichten en berichten over producten, diensten en evenementen te krijgen. Als u ons niet volgt, u meer informatie over ons beleid vinden op onze pagina Info. Als je je gegevens niet wilt delen met een bepaald merk, plaats dan niet op het bericht van dat merk! Dit omvat berichten over kleding, de blog of iets anders dat we niet willen dat je ziet! Meer hierover lees je hier. Dus wat is de toekomst voor deze blog? Er zijn een aantal ideeën. Een van onze eerste stappen zal zijn om te kijken naar een online bron voor linnen jurken.