Heeft het zin om linnen jurken te kopen?

Ja natuurlijk. Toen ik deze blog begon, had ik nog nooit een echte foto van een linnen jurk gezien en ik wist nooit wat ik ermee moest doen. Maar nu heb ik, dankzij een foto geplaatst op een Nederlands forum. Het is echt een mooie foto en ik denk dat het maakt het vrij duidelijk dat we echt graag linnen jurken. Maar ik weet niet hoe ik het moet omschrijven. Ook Uitschuifbare Paraplu is een begin waard. Het is zo eenvoudig: Het ontwerp en de bouw van een linnen jurk, dat denk ik, maakt het echt gemakkelijk om die ene speciale jurk te vinden.

Het is het soort beeld dat ik het leukst vind, en het gemakkelijkst om te onthouden. Het ontwerp op de foto hierboven toont een zwarte zijden rok met een witte tule rok die is bedekt met een zachte, glanzend linnen. Er zijn witte petticoats, een zwarte leren riem en een zwarte zijden strik rond de taille. U duidelijk zien het patroon van de rok en de witte kant eronder. Ik hou van hoe het eruit ziet, maar ik weet niet of je het echt begrijpen. Ik denk dat het het mooiste was wat ik ooit heb gezien en de foto maakte me gelukkig, hoewel ik niet zeker weet. Ik denk dat het een dromerige visie is op een droom of een droom. Ik zou je graag vertellen hoe je een mooie dromerige look maakt, maar ik ben bang dat ik je niet veel meer te vertellen heb. Overweeg een ervaringsrapport Zusss Schoudertas Limited Edition. Daarom laat ik je achter met een paar foto's: 1) Een heel oude foto van een man met een droomachtige droom: 2) Een vergelijkbare maar meer realistische droom: 3) En een droomachtige jurk (ook van deze site) die ik voor het eerst in een lokale winkel vond.

In mijn droomachtige dromen heb ik altijd een droomliefhebber aan mijn zijde. Op dezelfde manier is Boxershort Nl een testrun waard. Het was de eerste keer dat ik zo'n vriend in mijn leven had! Ze nam mijn hand en begeleidde me door alle moeilijkheden van het vinden van jurken. En dus leerde ik hoe ik een naaimachine moest gebruiken. Het is gemakkelijk om een naaimachine te krijgen als je weet hoe je de instructies te lezen. Toen ik een kind was, was mijn vader een naaister die me hielp om zelf naaister te worden. Hij kocht altijd een naaimachine voor me die goed paste bij het werk dat hij deed. Na vele jaren in de naaister handel, heb ik besloten om mijn handel op te geven en mijn eigen naaien te doen. Ik ben een autodidact ontwerper van kleding, die zijn opgeleid in mijn huis workshop. Ik hou ervan om kleding te maken vanaf nul en hebben mijn weg naar deze plek genaamd de "kunst van couture". Ik maak ook wat kleren voor mijn klanten. Ik maak geen kleren voor het publiek, maar ik naai en ontwerp wel dingen die mensen me hebben gevraagd te maken. Dit is waarschijnlijk beter dan linnenjurk.

Fenna de Groot

Ik heb naaien en ontwerpen van kleding voor de laatste 25 jaar. Ik woon in een studio in een klein stadje genaamd Aalborg, dicht bij de stad Aalborg, Denemarken, in Nederland, waar ik les geef. Ik heb gewerkt in een grote studio in Amsterdam, op de modeafdeling van een internationaal bedrijf, waar ik verantwoordelijk was voor de productie van high-end, zeer verfijnde kledingstukken en van het creƫren van een geweldige klantervaring. Ik ben de oprichter en hoofdredacteur van mijn eigen magazine, Psychologen-Sneek, dat zich richt op de mode-industrie, mode-ontwerp en modemarketing, maar ook op mode- en designgeschiedenis en mijn persoonlijke ervaring. Ik heb ook de blog, die is gewijd aan de onderwerpen en ervaringen die belangrijk zijn voor mij.